Daily Schedule

Planet Homeschool meets on Fridays from 9:00 AM until 3:20 PM (or whenever clean-up is finished)

8:45 AM – 9:00 AM

Doors unlocked (for students arriving by Metro Transit Route 25)

9:00 AM – 9:15 AM

Setup Period (15 minutes)

9:15 AM – 10:30 AM

First Period (75 minutes)

10:30 AM – 10:35 PM

Transition (5 minutes)

10:35 AM – 11:50 AM

Second Period (75 minutes)

11:50 AM – 11:55 AM

Transition (5 minutes)

11:55 AM – 12:25 PM

Lunch (30 minutes)

12:25 PM – 12:30 PM

Transition (5 minutes)

12:30 PM – 1:45 PM

Third Period (75 minutes)

12:45 PM – 1:50 PM

Transition (5 minutes)

1:50 PM – 3:05 PM

Fourth Period (75 minutes)

3:05 PM – 3:20 PM

Cleanup Period (15 minutes — or until it's done)

 
Please also see our co-op’s Community Expectations.